Lekker in je vel maakt verschil

Vitality4You ziet uw medewerkers als ziel van de organisatie, hoe beter zij zich voelen, hoe beter de organisatie functioneert. Een stoelmassage draagt bij aan het gevoel van welbevinden en ontspanning van uw medewerkers.Als mensen zich gemotiveerd voelen kunnen ze bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil voor de organisatie, klanten en hun omgeving.

Stoelmassage is een drukpuntmassage van ongeveer 15 a 20 minuten met als doel lichaam en geest te laten ontspannen en hernieuwde energie te geven. De massage wordt door de kleding heen gegeven en is  speciaal ontwikkeld om op locatie uit te voeren.

Veel klachten op het werk worden veroorzaakt door stress. Door regelmatig gebruik te maken van stoelmassages (optimaal is 2x per maand) worden stress en rsi klachten en spierproblematiek gereduceerd en wordt voorkomen dat medewerkers uitvallen door deze klachten!

Methode

De stoelmassages worden gegeven volgens de TouchPro® Europe methode. Op verzoek kan hier van af worden geweken.Met een speciaal ontworpen massagestoel, waarin je heerlijk zit, kom ik langs op je werk. Je hoeft niets te doen. Het enige wat nodig is, is een rustige ruimte waar de massage kan plaatsvinden.
Deze massage is ook uitstekend geschikt voor beurzen of evenementen!
Gecertificeerde TouchPro® Europe

Effect stoelmassage

Bij vaste opdrachtgevers laten enquêtes zien dat er minder (werkgerelateerde) klachten zoals rsi en stress zijn, waardoor minder ziekte verzuim en een gevoel van waardering onder de medewerker.

Een stoelmassage is een goede investering en gebaar dat door uw medewerkers zeker wordt gewaardeerd.
Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op het werk of bij evenementen aan te bieden.

Meer dan Stoelmassage

Vitality4You ziet klachten in hun context doordat wij op de werkvloer aanwezig zijn. Pijnklachten worden niet alleen verholpen, maar ook voorkomen. Onze stoelmasseurs letten op fysieke belasting en geven stoelmassages gecombineerd met praktische bewegingsadviezen. Een zieke werknemer kost onze klanten gemiddeld 500,- euro per dag. Het voorkomen van 1 dag ziekteverzuim met stoelmassage levert u dus veel geld op.